Villkor

Villkor

Följande villkor och bestämmelser ("Policy") styr all användning av Health Panel ("webbplats") och allt innehåll och alla tjänster tillgängliga på eller via webbplatsen.

Webbplatsen ägs och drivs av:

Patiro ApS

Tagholm 21

9400 Nørresundby

Danmark

DK35660348

info@halsopanel.se 

(Härefter kallat "Patiro" eller "Vi")

Vi rekommenderar starkt att du noggrant läser igenom denna Policy för att bekanta dig med de villkor och bestämmelser som styr användningen av webbplatsen. Om du finner att du inte samtycker till något eller alla villkor och bestämmelser uppmanar vi dig att sluta använda webbplatsen.

Innehållet på webbplatsen

Patiro ger ingen garanti för giltigheten av innehållet på sin webbplats, även om noggranna ansträngningar görs för att hålla innehållet uppdaterat och så exakt som möjligt. Det är viktigt att notera att vi äger textinnehållet på webbplatsen. Dock är detta innehåll inte avsett att ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Vi rekommenderar starkt att du rådfrågar din läkare eller annan kvalificerad sjukvårdspersonal för eventuella frågor du kan ha angående ett medicinskt tillstånd. Vårt innehåll bör betraktas som informativt, och professionell medicinsk vägledning bör alltid sökas för specifika hälsofrågor.

Skapande av en hälsoprofil

Vi samlar in personlig hälsoinformation från våra medlemmar med syftet att bidra till utvecklingen av nya behandlingar och potentiellt hjälpa våra medlemmar att förbättra sin egen hälsa. Det enda syftet med att samla in och behandla din personliga information är att förbättra hälsan, och din data kommer uteslutande att användas för detta syfte.

Genom att anmäla dig till Patiros databas via vår webbplats ger du Patiro tillstånd att samla in, lagra, organisera och dela både din kontakt- och hälsoinformation med vetenskapliga institutioner. Dessa institutioner, vare sig de är privata eller offentliga, är engagerade i pågående forskningsprojekt och godkänns konsekvent av

EU: Forskningsetiska kommittéer (REK)

USA: Institutionella granskningskommittéer (IRB)

Kanada: Hälso- och forskningsetikkommittén i Kanada (REB)

Dessutom följer dessa institutioner de tillämpliga dataskyddsbestämmelserna. Detta säkerställer att dina data används ansvarsfullt och etiskt för främjande av hälsoinitiativ.

Genom att skapa en profil samtycker du till att vetenskapliga institutioner kontaktar dig angående hälsorelaterade frågor och deltagande i forskningsprojekt - t.ex. att besvara en enkät, delta i en intervju eller en ytterligare/annan studie.

Genom att anmäla dig till databasen samtycker du också till att Patiro skickar dig e-postmeddelanden relaterade till hälsa. Vi strävar efter att begränsa antalet e-postmeddelanden som skickas ut till våra medlemmar. Om du inte längre vill ta emot e-postmeddelanden relaterade till hälsa kan du avsluta prenumerationen när som helst.

När du lämnar in hälsoinformation i en hälsoprofil, som den registrerande, bär du ansvaret för att säkerställa noggrannheten i den tillhandahållna informationen. Patiro ansvarar inte för eventuella felaktigheter eller felaktig information som registrerats i profilen av den registrerade. Det är viktigt för användare att vara noggranna med att tillhandahålla korrekt och aktuell information för att säkerställa tillförlitligheten av data inom hälsoprofilen.

Avslutning av konto

Patiro har rätt att ta bort vilken profil som helst när som helst - t.ex. på din begäran eller om falsk information läggs in i databasen. Om din profil tas bort kommer all data att raderas permanent.

Integritet

Vår integritetspolicy förklarar hur vi hanterar och skyddar din personliga data i relation till din användning och surfning på webbplatsen. Genom att samtycka till dessa villkor och för att kunna använda tjänsten samtycker du också till vår integritetspolicy. Dessutom förklarar vår cookie-policy hur vi samlar in och använder din onlinebeteende när du besöker vår webbplats.

Ändringar i tjänstevillkor

Inom ramen för tillämplig lag har Patiro rätten att granska och ändra denna Policy när som helst. Det är ditt ansvar att regelbundet granska dessa villkor och bestämmelser. Fortsatt användning och surfning på webbplatsen efter sådana ändringar kommer att signalera ditt samtycke till dessa ändringar. Att hålla sig informerad om dessa uppdateringar säkerställer att du är medveten om och samtycker till de senaste villkoren och bestämmelserna som är förknippade med din användning av webbplatsen.

Senaste hälsonyheterna

Alla hälsonyheter
Vänta!
Det tar endast 2 minuter.
Vill du kunna delta i forskningsprojekt?
Gratis och ej bindande · mer än 65.000 medlemmar
Ja, registrera mig!
Kanske senare
Hälsopanel

Bli en del av Hälsopanel

Målet med Hälsopanel är att förbättra hälsan genom forskning, men vi behöver din hjälp att göra det. Du kan hjälpa dig själv, genom att anmäla dig till Hälsopanel och därmed eventuellt bli deltagare i ett forskningsprojekt. Vi kommer endast kontakta dig om din hälsoprofil överensstämmer med ett aktuellt forskningsprojekt. Alla forskningsprojekt är förhandsgodkända av relevanta forskningsetiska kommittéer (REC).

Skapa hälsoprofil